"Младежки център Пловдив" с подновен "Знак за качество".

 В периода 31 май-1 юни експертна комисия на Съвета на Европа посети "Младежки център Пловдив". Целта на визитата беше подновяване на "Знак за качество за младежки центрове" на Съвета на Европа. Обект на дискусия бяха стратегическото развитие на центъра по посока изпълнявани проекти, обучителни програми и дейности, а също обособяването на нови пространства и инфраструктура. 

Експертната комисия отчете значителния напредък на центъра и взе решение да предложи продължаване на периода, в който "Младежки център Пловдив" да е носител на "Знак за качество". 

 От името на целия ни екип изказваме специални благодарности на Георги Титюков - зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика"Община Пловдив - Municipality of Plovdiv представителите на Програмния оператор на Програма Местно развитие/Local Development Programme, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", на партньорите ни от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", на Norsensus Mediaforum, на представителите на Консултативния съвет към центъра (Atanas Nachev), нашите стажанти (Стела Караиванова), на Младежки съвет Пловдив (Petia Boekova) и Илия Русев (Iliya Rusev) , които ни подкрепиха в процеса!

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.