Младежка инициатива: „Ръка за ръка с природата“

Дейностите ще се проведат в два поредни дни.
Ден 1 /18 август/: Малките ни откриватели, заедно с екипа на Младежки център Пловдив, ще стартират инициативата за облагородяване на новооткритата Образователна класна стая на открито. Всички те ще влязат в пряк контакт с природата и ще се докоснат до уникалната ѝ сила - да дарява живот.
 
Ден 2 /19 август/: По време на втория ден образователната стая ще бъде завладяна от невероятните светове на настолните игри, в които ще могат да се включат младежи и да тренират своите умения за работа в екип, креативност и ловкост.

Активността ще се проведе в Образователната стая на открито на Младежки център Пловдив на 19 август от 17:00 часа.
Кой може да се включи? Събитието е предназначено за младежи (15-29 г.)
Как да се включите в събитието? Участието Ви е напълно безплатно! 
 
Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.