Начало на младежката инициатива "Театрална работилница"

Дадохме старт на още една младежка инициатива този месец - „Театрална работилница“. Неин организатор е един от активните участници в дейностите на Центъра - Ана-Мария Михайлова. Тя бе подкрепена от образователния ни ромски медиатор Донка Кьосева, която има богат опит в актьорското майсторство.
 
Работилницата започна с няколко дейности, чрез които младежите се опознаха и същевременно научиха за работата и мисията на Младежки център Пловдив. След това споделиха своите очаквания от младежката инициатива и каква е тяхната мотивация да се включат в нея. Участниците бяха въведени в театралното изкуство с някои основни упражнения за загрявка на тялото и говорния апарат. Предстоят още срещи на театралната група, от която можем да очакваме много изненади.
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.