Обмяна на опит с екипа на Международен младежки център - Перник

През последните 2 дни ни гостуваха колегите ни от новосформирания екип на Международен младежки център - Перник.

В рамките на няколко неформални дейности се запознахме и дискутирахме многобройните възможности на младежката работа, както и някои от предизвикателствата, които срещаме. По-опитните от двата екипа споделиха своите добри практики, а тези от нас, които правят първите си стъпки в младежката работа, ни заредиха с ентусиазъм и свежи идеи. 
Докато „търсеха съкровище“ из сградата на центъра и Гребна база, колегите ни от Перник от една страна се запознаха с нашите дейности и с инициативите на младежите, с които работим, а от друга – разгледаха съоръженията и залите, с които разполагаме, спортния комплекс и Алеята на олимпийската слава.

Обмяната на опит се състоя в рамките на проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.