Образователен форум „Извън формата: Отключи познанието“

Юбилейното издание на Образователен форум „Извън формата“ предстои в ОП „Младежки център Пловдив“. За 10-ти пореден път каним преподаватели, директори, педагогически съветници и други представители на образователната система, за да се включат в различни неформални сесии.

Във всяко свое пролетно и есенно издание форматът има тематична насоченост, свързана с представяне на различни методи за преподаване. В юбилейното му издание ще отбележим публикуването на най-новата ни образователна програма „Младите (въз)действат 2“, която разработваме в партньорство със свои колеги от Националната мрежа на младежките центрове, Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Norsensus MediaForum.
 
Този път поглеждаме под лупа някои умения, които младите хора намират за важни и необходими като лидерство, подходи в неформалното образование, кандидатстване за работа, как една идея може да се превърне в проект и др. Образователният ни екип ще представи част от разработените теми, с провеждането на които преподавателите могат да подкрепят младежите в развиването на тези умения.
 
Очакваме ви - да ОТКЛЮЧИМ ПОЗНАНИЕТО заедно!
Къде?
ОП „Младежки център Пловдив“ - Гребна база Пловдив, ул. „Ясна поляна“ 18
Кога?
18 ноември 2023 г.
Как?
Участието е напълно безплатно. Необходима е само регистрация тук: https://forms.gle/xZNNiUJKnDNZ7aQR8
 
Очаквайте скоро програмата на форума и още любопитна информация за събитието във facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/809071860952163
 
Образователният форум се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.