Образователен форум „Извън формата: Отвътре навън чрез изкуство“

Екипът на ОП „Младежки център Пловдив“ има удоволствието да Ви покани на деветото издание на Образователен форум “Извън формата: Отвътре навън чрез изкуство”
 
Основна тема на тазгодишното издание ще бъде менталното здраве и лечебната сила на изкуството. Как се преплитат помежду си, ефектът на творчеството върху здравето, кога достигаме до състояние на “прегаряне” в работата си и как да си помогнем са само част от въпросите, които ще засегнем по време на събитието.
 
В периода юли’22 - януари’23 бе проведено анкетно проучване сред младите хора в Пловдив и региона. Нуждата да се говори повече и да се провеждат обучения по темата за ментално здраве се открои като първа и най-необходима сред младежите. Това бе и причината тази година да посветим двата ни форума - младежки и образователен - именно на психологическото здраве и силата на изкуството.
Ще бъде интересно, цветно и много полезно! Очакваме Ви!
 
Кога?
На 19 юни (понеделник) от 13:00 часа в сградата на ОП "Младежки център Пловдив"
 
Кой може да се включи?
Събитието е предназначено за представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи, в образователната и културната сфера, които искат да се запознаят с иновативни методи, свързани с темата и работата с младите хора.
 
Участието във форума е безплатно, като е необходима само предварителна регистрация тук: https://forms.gle/2awy22aq49BhM2pq7
 
Образователен форум „Извън формата“ се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.