Обучение с партньорите ни от Фондация "Приложни изследвания и комуникации"

През изминалата седмица ни гостуваха нашите партньори от Фондация "Приложни изследвания и комуникации". Те ни представиха няколко нови метода за работа с младежи, които ще допринесат за ангажирането и овластяването им, както и за развиването на техните компетенции в областта на медийната и информационна грамотност.
 
В обучението се включиха и колегите ни от Международен младежки център - Перник и Международен младежки център - Стара Загора, с които се впуснахме в практическото изпълнение на един от презентираните инструменти. Заедно влязохме в обувките на младежи и се отправихме на „Пътешествия по метода на Дизайн мисленето“. Освен това разгледахме и онлайн игра, която предоставя реални работни задачи и мисии, с които ще бъдат предизвикани младите хора.
 
Ние ще продължим своето приключение с три последващи онлайн обучения, с които ще надградим досегашните си умения за прилагане на новата методология, разработена от нашите партньори.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.