ОП „Младежки център Пловдив“ организира среща с педагогически съветници и училищни психолози от Пловдив и региона

На 23 юни в центъра се проведе среща с педагогически съветници и училищни психолози от град Пловдив и региона (общини Перущица и Кричим). Събитието се проведе по метода "World Café", за да се проучат нуждите на участниците, свързани с техния професионален профил. Те споделиха необходимостта от провеждане на редовни срещи с колегите си за осъществяване на контакт, обмен на опит и добри практики и прилагане на устойчиви механизми за взаимодействие. Бяха коментирани предложения за теми за обучение, насочени към тяхното професионално развитие и справяне с различни казуси и предизвикателства.

По време на събитието бяха представени дейностите на центъра и бе очертана визията за сътрудничество и сътрудничество между педагогически съветници и училищни психолози - мост между млади хора, учители и родители, и Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“. Друга среща се планира още в началото на учебната година през септември.

Дейността е по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и засилено включване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г. 

 

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.