Посещение на ученици от община Куклен

 
Преди Коледните празници отново ни гостуваха ученици от Община Куклен, придружени от своите учители. Целта на посещението бе свързана с представяне на новия образователен наръчник "Младите (въз)действат" 2.
Учениците от ПГСС и СУ "Отец Паисий" се впуснаха в предизвикателстството на младежката работа и неформалното образование и се срещнаха със световната шампионка по кану Staniliya Stamenova, която е част от екипа на Община Куклен. Запознаха се с Музея на спорта и „Алея на олимпийската славата“ на Гребната база. Станилия Стаменова им проведе мотивационна среща, а по-късно се включи и в образователните дейности, подготвени от екипа на Центъра.
Екипът на центъра подготви образователни дейности свързани с работа в екип и лидерски умения. Младежите се впуснаха в процеса и усвоиха нови знания и умения, които ще им бъдат полезни и приложими за в бъдеще..
Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.