Среща с работна група за актуализиране на Стратегията за развитие на центъра

През месец октомври, образователният екип на ОП "Младежки центтър Пловдив" инициира създавнето на работна група за актуализиране на Стратегията за развитие на общинското предприятие за периода 2019 – 2029 година.

В рамките на няколко срещи представители на организации, работещи с млади хора, членовете на Младежки съвет Пловдив, на Консултативния съвет към центъра, участниците в отделните издания на програма „Млад стажант“ и други активни млади хора от град Пловдив, дадоха обратна връзка относно заложените приоритети.

Работната група изработи и предложения за конкретни дейности и инициативи, които да допринесат за постигането на  отделните цели. На база на резултатите от срещата бяха направени изменения в стратегическия документ.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.