Срещи с бизнеса - април 2023

Искате да се срещнете с опитни професионалисти от бизнеса?
Чудите се в какво се корени успехът на една компания?
Любопитно Ви е да чуете личните истории на успели личности?
Или искате просто да създадете контакти и възможности за кариерно ориентиране и развитие?
… То изобщо не се колебайте!
 
ОП "Младежки център Пловдив" продължава поредицата срещи с бизнеси в град Пловдив и региона, отреждащи мястото му на водещо икономическо пространство в страната, а и в Европа!
Срещите са с цел:
- осъществяване на пряк контакт между младите хора и бизнеса;
- онагледяване на натрупаните знания и умения с реален пример за успешен бизнес;
- представяне на иновативни решения, продукти и стратегии на фирмата;
- запознаване с възможностите за бъдеща реализация на един млад човек;
- младежите да формират своя представа за отделния икономически сектор, в който се развива компанията, както и да получат информация за стажантски програми и обявени работни позиции.
 
Дейността се явява продължение на проведените неформални обучения на участниците в Клуба на икономиста и Клуба на предприемача. След като придобиха знания и умения в сферата на икономиката и финансите, младежите са готови да проследят практически отделните процеси през призмата на реалната бизнес среда. Заедно с това в срещите могат да се включат всички заинтересовани лица.
 
Бизнесът, с който ще се срещнат младежите през месец април, е Biopharma Laboratories. Това е семейна компания, започнала дейността си през 1994 г. като един от първите вносители на маски, ампули за коса и течни кристали в България. Постепенно изграждат база и производство, сформират лабораторен екип и започват да създават собствени разработки. Резултат от добрите практики и постоянния стремеж към иновации е включването на продукти на фирмата в два доклада CosmoTrends за нови тенденции в козметиката на най-голямото и най-старо изложение за козметика в света CosmoProf Bologna през 2019 и 2022 г.
 
В тази връзка се сформират 2 групи младежи, които ще посетят компанията на 8 април (събота) съответно в часовите диапазони:
- 11:00-12:30 /1-ва група/
- 14:00-15:30 /2-ра група/
Транспортът за участниците от ОП „Младежки център Пловдив“ и до "Biopharma Laboratories" е осигурен.
Заминаване: от паркинга на Младежкия център: 10:15 ч. - 1-ва група, и 13:15 ч. - 2-ра група.
 
Събитието е насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат напълно безплатно чрез попълване на регистрационната форма тук: https://forms.gle/Fcs2fNphC1nZQpdTA
 
Срещите с бизнеса се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.