Срещи с бизнеса - март 2023

Искате да се срещнете с опитни професионалисти от бизнеса?
Чудите се в какво се корени успехът на една компания? Любопитно ви е да чуете личните истории на успели личности?
Или искате просто да създадете контакти и възможности за кариерно ориентиране и развитие?
… То изобщо не се колебайте!
 
ОП „Младежки център Пловдив“ продължава поредицата срещи с бизнеси в град Пловдив и региона, отреждащи мястото му на водещо икономическо пространство в страната, а и в Европа!
 
Срещите са с цел:
- осъществяване на пряк контакт между младите хора и бизнеса;
- онагледяване на натрупаните знания и умения с реален пример за успешен бизнес;
- представяне на иновативни решения, продукти и стратегии на фирмата;
- запознаване с възможностите за бъдеща реализация на един млад човек;
- младежите да формират своя представа за отделния икономически сектор, в който се развива компанията, както и да получат информация за стажантски програми и обявени работни позиции.
 
Бизнесът, с който ще се срещнат младежите този месец, е Social Freaks – единствената творческа агенция, извън пределите на София. Занимава се главно със създаване на качествено креативно съдържание и успешни рекламни кампании за клиентите си. Добре позиционирани са в създаването и развитието на бранд и бранд идентичност, както и създаването на стратегии за онлайн присъствие на брандовете.
 
По време на дейността чрез методите на неформалното образование ще бъдат представени:
- какво е творческа агенция;
- защо креативността е важна;
- как се раждат добрите идеи и защо дълбокият „инсайт“ е ключът към успешния криейтив;
- плюсовете и минусите от работата в творческа агенция;
- какво означава да печелиш пари, докато измисляш луди идеи;
- защо работата в творческа агенция ще остане устойчива и трудно заменима от изкуствения интелект, който поглъща пазара.
 
Очакваме ви на 26 март (неделя) от 14:00 ч. в сградата на ОП „Младежки център Пловдив“.
Събитието е насочено към младежи на възраст 15-29 г. от град Пловдив и региона, които могат да се включат напълно безплатно чрез попълване на регистрационната форма тук:
https://forms.gle/AmEzHZ5DzDygJTE56
 
Срещите с бизнеса се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.