Старт на Клуба на икономиста - младежка инициатива

Старт на Клуба на икономиста - младежка инициатива, организирана от участници в обучителната програма „Млад икономист“.
 
Основната идея на Клуба е създаването на пространство, в което младежи обсъждат, дебатират и анализират теми и въпроси, свързани с икономиката и финансите и актуалната икономическа ситуация в региона, страната, света.
 
Обучител по време на първите срещи е Николай Николов - медиатор в ОП „Младежки център Пловдив“, който с помощта на неформалните интерактивни методи ще представи темата за икономическото развитие на област Пловдив и ще запознае младежите с отделните сектори и тенденции.
 
Ако все още не сте се присъединили към Клуба, може да го направите, като се регистрирате на следния линк:
 
Следващите срещи ще бъдат на 17 и 31 юли и 14 и 28 август /неделя/ от 16:00 часа в сградата на Младежкия център! 
Очакваме Ви!
 
Клубът се реализира като част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
 

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.