Старт на третото издание на обучителната програма „Млад икономист“

Началото на третото издание на обучителната програма „Млад икономист“ за пореден път събра младежи от град Пловдив и региона, които да се впуснат в необятните светове на икономиката и финансите и да подобрят финансовата си грамотност.

 Първото занятие от програмата даде възможност на участниците да се опознаят помежду си и да открият своите общи интереси. Те представиха очакванията си и дадоха мнения за въпроси и твърдения, насочени към управлението на личните си финанси, значението на инвестирането и спестяването, ролята на финансовата грамотност в личностното и професионално развитие на всеки младеж. Представените гледни точки ще се явяват основа за дискусиите и темите, планирани в следващите занятия от програмата.

Обучителната програма „Млад икономист“ се реализира като по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.