Участие в конференция „Кризисни предизвикателства и посткризисни перспективи пред неформалното образование в България“

На 14 октомври екипът на ОП „Младежки Център Пловдив“ се включи в конференция „Кризисни предизвикателства и посткризисни перспективи пред неформалното образование в България“, част от програмата на Национални дни на неформалното образование.
 
Образователният ни съветник Мария Ангелова - Maria Angelova взе участие в панела „Неформално образование и младежка работа” – две теми, които са ключови и приоритетни в дейността на Центъра. Основен акцент в нейното представяне бяха подходите на европейско равнище за валидиране на компетенциите, придобити чрез неформално учене.
 
Национални дни на неформалното образование са партньорска инициатива на над 30 български институции и организации от всички образователни сектори и степени, които развиват иновативни практики за неформално обучение и образование за учащи през целия живот от всички възрасти.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.