Усмихнатите деца от район „Запад“ в град Перущица се включиха в дейностите на Младежки център Пловдив

Посредниците на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ отново бяха на посещение в град Перущица. Те представиха своя начин на работа, а именно неформалното образование. Децата и младите хора от район „Запад“ научиха кои са основните емоции, влязоха в различни роли и участваха в интерактивни игри, развиващи екипната работа и концентрацията. Срещата беше организирана в сътрудничество със здравния медиатор на Община Перущица - Мелек Митева и се проведе на 28 юни (понеделник).

Обученията и работите в региона са по проект „Младежки център Пловдив - мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и засилено приобщаване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейския съюз Икономическо пространство 2014-2021.

 

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.