„Вечер на талантите“ - младежка инициатива

„Вечер на талантите“ - място за срещи, музика, поезия и любов към изкуството.
 
Талантът е уникална способност у всеки от нас, но е и възможност за постигане на удивителни резултати. Той се проявява в онези моменти, които ни карат да се чувстваме извисени от изкуството, от дарбите, които носим и от вдъхновението, което винаги долита.
На 07 април от 18:00 ч. по повод Международния ден на ромите в ОП „Младежки Център Пловдив“ ще се проведе младежката инициатива „Вечер на талантите“. Организатор на събитието е Любчо Димчев от с. Шишманци, който Ви кани на един цветен празник, в който ще се запознаете с талантите на деца и младежи от град Пловдив и региона. Ще бъде вечер с много музика, танци, шеметни изпълнения и забавления.
 
Очаквайте програмата и повече за участниците съвсем скоро!
Очакваме Ви и ние!
 
Младежките инициативи се реализират по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.
Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.