Второ издание на "Вечери на спорта"

И през месец август спортният комплекс на „Младежки център Пловдив“ събра млади хора от град Пловдив и региона във второто издание на „Вечери на спорта“. Баскетболните терени, волейболното игрище, футболните полета и тенис масите се изпълниха със спортен дух, младежка енергия, незабравими спомени и запознанства. Своевременно младежите имаха възможността да бъдат информирани за предстоящи дейности и събития на Центъра, в които могат да участват.
 
Следващата и последна за летния сезон „Вечер на спорта“ ще се проведе на 2 септември (петък) от 19:00 ч. Участието ви е напълно безплатно единствено след предварителна регистрация тук: https://docs.google.com/forms/d/11xQKQ_c-biwG1I0tGEZ1cDB2dsxgzDUrTMh05eTieuE/edit
 
Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Галерия

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.