Библиотека

Библиотеката се намира на втория  етаж в сградата на ОП „Младежки център Пловдив“. Слънчева и уютна, с прекрасна гледка към спортната база. Капацитетът от седящи места е 15. Разполага с дъска за писане, флипчарт, маркери, озвучаване, климатизация и пространство за подредба на материали, необходими за провеждане на събитието. Освен това в залата може да намерите богат избор на литература и развлекателни игри, които да ви разтоварят.

За да бъде вашето събитие професионално, "Младежки център Пловдив" разполага с модерно оборудване, което може да наемете. Заплащането се определя спрямо броя и вида на необходимата техника.

Екипът на центъра е усмихнат и приветлив и винаги ще ви съдейства, за да премине благополучно Вашето събитие.

 

Галерия

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.