Обучения за младежи с външни лектори

Общувай като Мини Машина: Как да печелим другите?

 

Замисляли ли сте се защо в повечето обяви за работа има изискване за „добри комуникационни умения“? И защо във всички списъци с най-важни умения за успех в бъдещето умението да общуваш е винаги в челната тройка? Много е просто – успехът в почти всяко начинание, в което са въвлечени и други хора, зависи от комуникацията. Затова, ако искате да разберете кои са основните принципи на доброто общуване и как да печелите приятели, да комуникирате ефективно идеите си и да вдъхновявате хората около себе си – чакаме ви на 10 март от 14:00 часа в Младежки център Пловдив.

И бъдете готови за предизвикателство, защото там ще ви чака Мишо Стефанов – човекът, който превръща младите хора в България в истински Мини Машини.

 

 

Как да превърнем мечтите си в реалност

 

Семинарът "Как да превърнем мечтите си в реалност?" е ориентиран към резултатите, който ще ви позволи да оставите нерешителността зад себе си, да се придвижите смело напред, по-самоуверени с ясна представа за правилния път към успеха. По време на обучението, което ще се проведе на 6 март 2018г. от 18:30 часа, ще ви покажем как да приложите редица инструменти за задаване на конкретни цели и по-важното - как да ги постигнете, без да губите мотивация по пътя към успеха. Ще получите лесна за проследяване рамка за определяне на вашите приоритети и стъпките на действие, които трябва да предприемете, за да постигнете поставените от вас цели.

Вечерният семинар със Стоян Тасев ще ви помогне да определите посоката, която да следвате, като ви покаже ключът към успеха.

 

Финансова грамотност

На 10 февруари 2018г. ще се проведе обучение на тема „ Финансова грамотност“ с гост-лектор Стойне Василев, финансов консултант и създател на smartmoney.bg. Всеки от нас има някакви мечти – да учи в чужбина, да стане богат, да пътешества. Много от тях са свързани с парите. Те обаче, както и другите блага на Земята, са ограничени и най-вече неравномерно разпределени. Това означава, че ни трябват достатъчно финансови знания и умения, за да вземем най-добрите решения и богатството ни да се увеличава, което ще позволи да постигнем целите си. Тези знания и умения, които притежаваме, са нашата финансова грамотност. По време на обучението ще разберем от Стойне Василев как да съставим месечен бюджет, как да си разпределим парите (така, че да ни стигнат), как да пазаруваме умно и как да си позволим по-скъпи неща. Ще играем и играта „Умни пари“, която ще ни помогне да постигнем нашите мечти.

 

 Агресия при децата като покана за среща

На 25 януари в ОП "Младежки център Пловдив" се проведе лекция на тема "Агресия при децата като покана за среща" с гост - лектор Емилия Илиева - Крайнова. Лекцията е предназначена за родители, учители и възпитатели и представи подхода на емпатията при справяне с конфликтни ситуации между деца и разгледа реални примери за нейното прилагане. Емилия Крайнова е подготвила поредица от семинари, лекции и програми за работа с емоциите, зрелостта и потребностите на хората.

 

Как да бъдем успешни дигитални нинджи?

 

На 25.11.2017 г. (събота) в Младежки център Пловдив  се проведе безплатния семинар - дискусия на тема "Как да бъдем успешни дигитални нинджи с Жюстин Томс".Заедно потърсихме отговорите на въпроси като: Какво е нужно за успеха днес? Как да сме дигитални и какво ще ни донесе това? Как да развиваме собствените си идеи и да намираме съмишленици и подкрепа онлайн? Кои са основните канали за сериозна комуникация и тънкости за успеха ни онлайн? Събитието беше насочено към младежи, но и отворено за всеки желаещ да получи знания за успешна онлайн комуникация.

 

Младежки обмен с гост-лектор Стоян Тасев


ОП „Младежки център Пловдив“ беше домакин на среща за обмяна на опит между „Лео клуб“ – Пловдив, „Съвет за младежка политика“ град Пазарджик и PTPI – Пловдив. По време на тридневния обмен участниците имаха възможността да обменят различни идеи по отношение на младежкото включване и гражданско образование, както и да усъвършенстват и развият лидерските си умения с помощта на гост-лектора Стоян Тасев. 

Назад

Проект „Изграждане на младежки център в град Пловдив”, с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез ФМ на ЕИП 2009-2014 № Д03-9/28.01.2014 г.

Проект № BGLD-1.003-0002 „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие” по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 – 2021 г.